Ako si stiahnuť vystavené faktúry

Všetky vystavené faktúry si z Mail Klerku môžete jednoducho stiahnuť. V tomto článku vám ukážeme, ako na to.

Kde nájdem vystavené faktúry a zálohové predpisy?

Všetky faktúry a zálohové predpisy nájdete po prihlásení do Mail Klerk v sekcii -> Fakturácie a platby. Tu nájdete všetky vystavené faktúry (zaplatené aj nezaplatené).

Faktúry vám takisto posielame na kontaktnú e‑mailovú adresu, či na e‑mailovú adresu pre kópie faktúr (napr. pre vašu účtovníčku a pod., ak ju máte vyplnenú).

Príklad sekcie fakturácie a dostupných faktúr:

Ako si stiahnem vystavenú faktúru?

Ak kliknete na číslo faktúry vo výpise faktúr, v prehliadači sa otvorí nové okno, v ktorom nájdete vygenerovanú faktúru. Ak stlačíte Ctrl+P, môžete si tento dokument vytlačiť.

Nemáte ešte vyplnené fakturačné údaje?

Fakturačné údaje je nutné vyplniť, ak chcete prejsť z testovacieho režimu na režim aktívny. Ak chcete, aby sme vám faktúry posielali na e‑mail, vyplňte si, prosím, aj ten.

Kontaktný e‑mail je e‑mailová adresa prostredníctvom ktorej s vami budeme komunikovať, posielať na ňu faktúry, oznámenia napr. o pripravených exportoch kontaktov atď. Táto adresa bude pre príjemcov vašich e‑mailov uvedená na stránke pre odhlásenie (unsubscribe page).

E-mail pre kópie faktúr slúži na to, aby faktúra okrem kontaktného e‑mailu chodila aj na ďalšiu e‑mailovú adresu (napr. pre vaše účtovné oddelenie a pod.)

Fakturačné údaje nájdete v sekcii -> Vaše údaje po kliknutí na profil.

Po vyplnení údajov je treba kliknúť na tlačidlo Uložiť (dole pod formulárom).

Posledná aktualizácia:
Stiahnuť ako PDF Tisk