Ako získať WebEditor Free a vytvoriť si webové stránky zadarmo?

Každý, kto si vo Webglobe zaregistruje doménu, automaticky získava nárok na bezplatnú verziu nášho WebEditoru, v ktorom si môže vytvoriť až 2 webové stránky zadarmo. WebEditor Free si stačí jednoducho aktivovať vo WebAdmine. Tu si ukážeme, ako na to.

Čo WebEditor Free ponúka?

WebEditor Free vám umožní vytvoriť si 2 webové stránky v maximálnej veľkosti 100 MB.

Ponúka takmer kompletnú funkcionalitu WebEditoru Premium (s výnimkou vkladania vlastného kódu a štatistík návštevnosti).

Rovnako ako v platenej verzii máte na výber z viac ako 80 hotových šablón pripravených profesionálnymi webdizajnérmi a 24 rôznych blokov (na texty, obrázky, formuláre a pod.), z ktorých si web poskladáte ako hrad z kociek.

Web vytvorený vo WebEditore je plne responzívny, čo znamená, že sa automaticky prispôsobí aj malým displejom mobilných telefónov.

Aktivácia WebEditoru Free

1. Prihláste sa do svojho WebAdminu.

2. Zvoľte medzi svojimi službami doménu, na ktorej si chcete WebEditor Free aktivovať.

3. Na nástenke nájdite medzi službami k doméne WebEditor a kliknite na tlačidlo Aktivovať.

4. Vyberte variantu WebEditor Free.

5. Ak ste si vyskúšali 14-dennú trial verziu WebEditoru Premium, ktorá beží na subdoméne, zadajte v ďalšom kroku adresu subdomény. V opačnom prípade tento krok preskočte.

6. WebEditor Free sa teraz aktivuje. Prihlásiť sa doň môžete priamo zo svojho WebAdminu. Tu môžete aj upgradovať na verziu Premium.

Posledná aktualizácia:
Stiahnuť ako PDF Tisk